martes, 14 de junio de 2016

ens visita la Marta Roig, amb: "Expedient panxa Plena: el cas del llop ferotge"

Si alguna cosa ens feia especial il·lusió a Berenar de contes era la visita de la Marta Roig.
La Marta Roig és especialista en promoció a la lectura, coordinadora de projectes entorn la lectura i creadora d'uns laboratoris fantàstics, increibles i espectaculars!!!!!
Segons el que ella mateixa ens explica la Marta Roig treballa "per facilitar l'existència d'espais afectius que acostin la lectura a l'ànima dels infants"

Ens va proposar fer al nostre espai el laboratori: "Expedient Panxa Plena: el cas del llop ferotge"

començavem així:

"Fa mesos que la policia treballa en el cas d’en Panxa Plena, el llop ferotge. Les seves accions terribles tenen atemorida tota la població.
L’equip d’investigació és cridat a col·laborar amb la polícia del Regne de la LIJ en un dels casos més complexos de les darreres dècades: anàlisi de proves, entrevistes a testimonis, escorcolls, … tot és a punt per atrapar al personatge més buscat de tots els temps."aquí podeu veure tota la proposta completa:

http://www.martaroig.com/laboratoris/expedient-panxa-plena-el-cas-del-llop-ferotge/


Per a poder disfrutar tots una mica més del laboratori haguessim hagut de ser menys families, vam ser massa nens i nens, i potser un xic massa petits, ... prenem nota i volem disculpar-nos per no haver-ho sabut gestionar millor.

Ens van quedar ganes d'haver pogut saborejar millor la proposta que ens presentava, queda per un altre dia Marta!No hay comentarios:

Publicar un comentario