viernes, 29 de mayo de 2015

MOn Mas al berenar de contes!!!


Per celebrar el darrer berenar de contes del curs hem tingut una convidada súper-maxi-híper especial:

                                          la Mon Mas

i qué fa la Mon? doncs la Mon ens fa riure, ens fa reflexionar, ens fa imaginar, ens fa convertir-nos en súper heroïs i súper heroïnes, ens diverteix molt molt moltíssim apropant-nos a l'Anna Tarambana, un personatge de la Lauren Child que vol salvar un arbre centenari del seu carrer.
un cop més Berenar de Contes es va vestir de festa major amb la visita d'una narradora convidada, estem molt agraïdes amb tot el suport que rebem de persones estimades que han anat passant pel berenar per recolçar-nos en aquesta iniciativa d'apropar als infants de l'Escola Lluis Millet espectacles d'animació a la lectura i bibliografia de qualitat.

gràcies Mon!!! moltes gràcies, ens ho vam passar molt bé!la Mon manifestant-se!!! Salvem l'arbre!!(convertint-nos en súper heroïs!)


I per acabar la Mon ens tenia preparat un taller xulíssim, vam construir un avió per poder volar amb la nostra imaginació!!!! i se li movia l'hèlix!!!!

voleu saber més coses de la Mon??
entre, entreu: el món de la mOn


i el curs que ve... més!! us desitgem un bon estiu i unes magnífiques lectures


us demanem col·laboració per poder fer més i millors berenars el curs vinent , si us plau, escriviu-nos a:            berenardecontes@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario