jueves, 30 de octubre de 2014

primer berenar de contes MONSTRUÓS



Ahir vam estrenar "Berenar de contes", amb un gran èxit de participació de les famílies lectores de l'escola, comencem animats i il·lusionats!
La nostra primera proposta per aquest curs han estat els MONSTRES, vam conèixer alguns monstres literaris famosos, vam decidir quina pinta havia de tenir un monstre, i vam buscar maneres de no tenir-los por.



                                                                       


    Nick Sharrat, Quan neix un monstre. (Joventut, 2006)

Vam tenir tenir la sort de rebre la visita de dos representants de l'AMPA de l'Escola Eulàlia Bota de Barcelona, i va resultar que un d'ells és el Blai Senabre, magnífic narrador i amic que ens va obsequiar amb un parell d'històries que ens van deixar embaladits. Moltes gràcies! i gràcies també per creure en el nostre projecte i tenir ganes d'implantar-lo a la vostra escola. 




Seguidament ens vam posar a llegir plegats, vam descobrir en Max d'Allà on viuen els monstres, el monstre de Ahora no, Bernardo!, vam riure amb el monstre que viu a sota el nostre llit de Quan neix un monstre, ens vam emocionar amb El monstre de colors.... I un munt d'altres lectures interessants






I per últim ens vam posar a elaborar el nostre monstre particular, uns vam decidir que tingués pèl, els altres que fos calb, per alguns era imprescindible que tingués tres ulls o fins i tot bigoti, mireu mireu... a qué ens han quedat bonics??





Un cop més per a realitzar aquesta sessió ens hem inspirat en la magnífica tasca que realitza la gent dels Laboratoris de Lletres i Imatges de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers



4 comentarios: