martes, 11 de febrero de 2014

fem xarxa!!

El mes d'octubre d'aquest curs unes famílies representants de l'AMPA de l'escola Marinada van venir de visita a la nostra activitat de Berenar de Contes, van escoltar, llegir, es van inventar animals impossibles i els va agradar tant l'experiència que van decidir d'intentar-ho a la seva escola. Van demanar-nos col·laboració per engegar el projecte i després d'una reunió i uns quants correus electrònics i ... molta feina per part seva, per fi l'escola Marinada va inaugurar el seu Berenar de Contes!
us sembla tan magnífic com a nosaltres?





estem agraïdes i contentes!!
Sort i ànims!

I a la sessió les mes de gener... ens han visitat famílies de l'Escola Ocata!!! els ha agradat la nostra sessió de cinema al sostre i .... mireu quin projecte més xulo han implementat a la seva escola!





Desde l'AMPA de l'Escola Bisbat d'Egara de Terrassa ens van demanar informació sobre la nostra activitat, els hi vam enviar, van xafardejar pel nostre blog i per altres blogs escolars amb iniciatives similars i també han generat un projecte que anomenen "Contes amb xocolata", i pel que ens expliquen està resultant tot un èxit!
 Tant de bo s'escampi com una taca d'oli!



No hay comentarios:

Publicar un comentario