miércoles, 29 de enero de 2014

el curs passat...

Abans de començar-vos a explicar què està passant aquest curs al Berenar de contes, ens agradaria recordar tot el que vam viure el curs 2012 - 2013 perquè va ser intens i "emocionant"!
Al curs 2012 - 2013 cada sessió de contes va anar acompanyada d'un petit taller que reforçava el foment de la lectura i el tema escollit cada mes.

Durant el curs vam fer servir la bibliografia d'emocions i sentiments elaborada pel  Laboratori de Lletres i Imatges de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers  
Aquesta bibliografia es pot complementar també amb l'elaborada per la Creativiatta per al Laboratori d'elixirs emocionals


Durant el curs varem anar treballant diferents emocions i vam començar amb LA FELICITAT, contes al voltant d'aquesta emoció i un taller on varem fer el nostre Pot dels Moments Feliços!










També es van explicar contes de POR i per passar-la millor vam acabar la sessió creant un fantasma mooolt dolç, a partir d'un xupa-xup i un mocador de paper!

bibliografia del Club Kiriko de llibres de por, seleccionats per edats





I al desembre: edició especial Nadal: vam poder enviar cartes als personatges de contes que més ens agraden: els tres porquets, la princesa del pèsol, les set cabretes, el llop,.... els vam felicitar els nadals i ells ens van respondre!!





El curs va anar passat, vam COMPATIR, EMPATITZAR, DIFERENCIAR , .... Unes quantes mamàs es van animar a explicar-nos contes, i L'Associació Lleureka ens va venir a fer un taller molt especial de Jocs cooperatius, moltes gràcies a tothom!


I per Sant Jordi! Espectacle de titelles, sessió especial de contes amb el Sr Esteve Pujol, intercanvi de llibres, taller de dracs i galetes de roses boníssimes!!



Durant el mes de març vam poder gaudir d'una exposició de fotografies, sota el lema
 "I TU, ON LLEGEIXES?" les famílies de l'escola van fer-se fotos llegint al parc, al jardí, a la platja, al llit, al metro, al tren, sobre un banc, cuinant, ....

No hay comentarios:

Publicar un comentario